6.4.2015

30. o.Silent's red rum

Eli tutummin Rommi. Pieni ja pippurinen kuvaa hyvinkin tämän pojan luonnetta. Tässä on omat haasteensa, eikä ole mistään helpoimmasta päästä ratsastaa. Rommi on herkkä poni, ja tämän kanssa täytyy olla kärsivällinen.

Lähes osaamaton, pieni ja siro poniori on luonteensa puolesta ihan huippu. Kaunis ja hyväkäytöksinen poni, josta uskon tulevan vielä jotain kunhan ikää kertyy hiukan enemmän. Kesällä vietetään pojan vasta nelivuotis-syntymäpäivää. Poniori edustaa rotua Welsh sektio B. Säkäkorkeutta tällä on vasta reilu 130cm mutta kasvaa vielä. Kummatkin Rommin vanhemmista on n. 140 säkäisiä.



Nyt sitten tämänpäivän ratsastuksiin. Olin vasta toista kertaa Rommin selässä. Talvella oltiin kummatkin ihan hukassa, mutta tänään meni jo paaljon paremmin. Tuntumaa haettiin jonkun aikaa, ja Rommi testaili mua jonkun verran. Alku oli sellasta räpellystä, että meinasi jo epätoivo iskeä mutta lopulta lähti hommat sujumaan jo paremmin. 





Käytin paljon istunta ja ääniapuja, joita poni kuuntelikin ihan mallikkaasti. Rommi muistuttaa ratsastettavuudeltaan sekä luonteeltaan melko paljon Keijjoa. Poni oli aika vahvasti sisäohjassa kiinni ja sitä korjailtiin. Ulkoavut ei menneet ihan kokonaan läpi, joten niitäkin ruvetaan harjoittelemaan.

Laukka oli aivan älyttömän ihana, rakastuin täysin. Rommilla on nyt uusi satula, joka myöskin on ihana istua, rakastuin siihenkin! :D Ratsastuksen jälkeen poni oli hikinen, joten loimi niskaan ja poni ulos.

Rommi on liikutusponini tästä päivästä lähtien :)

1 kommentti:

  1. Tästä suloisuudesta kuullaan mielellään lisää :) Oletko siis vaihtanut edellisen liikutusponin tähän?

    VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti
-Kommentit piristävät päivää
JÄTÄ KOMMENTTI :)